De Bibliotheek Emmen is op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & communicatie

Ben jij een enthousiaste hbo student? Zoek jij een stage gericht op marketing & communicatie? Zoek niet verder!

Als stagiair(e) marketing & communicatie bij Bibliotheek Emmen maak je kennis met het promoten van activiteiten en producten, zowel online als offline. Je werk bestaat uit het bereiken van doelgroepen op een efficiënte en originele manier.

Onderdeel van onze middelenmix is narrowcasting. In verschillende vestigingen en in onze bibliobussen hangen schermen voor promotie van onze activiteiten en dienstverlening. Tijdens je stage doe je onderzoek naar het effect van en behoefte aan narrowcasting. Je wordt begeleid bij het opzetten van het project en krijgt ruimte je eigen ideeën uit te werken.

Herken jij jezelf hierin? Jij:

• Volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, op het gebied van Communicatie, CE, Media of Event-management.
  • Hebt interesse in marketing en communicatie
  • Durft ideeën te delen
  • Hebt een goede werkhouding
  • Bent gemotiveerd

Wat wij bieden? Wij:

• Zorgen voor een leerzame stageperiode met een gezellige werksfeer waarbij je de kans krijgt om veel eigen inbreng te hebben.
  • Hebben een plekje voor je gereserveerd op ons kantoor in het centrum van Emmen.
  • Laten je kennis maken met alle aspecten van de bibliotheek en onze marketingcommunicatie.
  • Het gaat om een periode van 4-6 maanden voor 4 à 5 dagen per week. Je krijgt een stagecontract voor de duur van de opdracht en stagevergoeding.

Oh ja, en we zullen je niet de voor de hand liggende klusjes als social media beheer laten doen, tenzij je dat zelf graag wilt. Je krijgt de vrijheid om invulling te geven aan je werkzaamheden, zodat je jezelf kan ontwikkelen in de gebieden die voor jou interessant zijn.

Heb je zelf een onderzoek in gedachten? Laat het ons weten!

Interesse?

Mail je motivatie met CV naar Nicole Stiekema, beleidsadviseur marketing & innovatie, n.stiekema@bibliotheekemmen.nl.